Der Einfluss von Organisationsänderungen auf die Arbeitseffektivität in der ausgewählten Firma - Matheisl, Josef; Polívková, Jana; Scheer, Dorothea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je popsat, k jakým změnám v efektivitě práce došlo ve vybrané firmě po přechodu od individuální produkce na jednotlivých stolech k linkové výrobě
Vedoucí práce: Jana Polívková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses