Metody dynamického programování v logistice a plánování - Molnárová, Marika (2009)
Diplomová práce popisuje základní principy dynamického programování a aplikuje je na konkrétní úlohy. (Úlohu obchodního cestujícího, pokrývací problém, problém nejkratší cesty sítí a problém batohu).