Metody dynamického programování v logistice a plánování - Molnárová, Marika; Pelikán, Jan, 1943-; Fábry, Jan, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Diplomová práce popisuje základní principy dynamického programování a aplikuje je na konkrétní úlohy. (Úlohu obchodního cestujícího, pokrývací problém, problém nejkratší cesty sítí a problém batohu).
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses