Analýza MHD v Olomouci - Buček, Jan; Zelený, Lubomír; Záliš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V této bakalařské práci je nejdříve přiblížen pojem městské hromadné dopravy teoreticky, dále se v praktické části již věnuje autor systému MHD v Olomouci, popisuje jeho vývoj, zabývá se současnou situací, aktuálními problémy, a zda jsou řešeny, případně navrhuje řešení, jakým směrem by se mělo olomoucké MHD ubírat s vizí do budoucnosti.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses