Využití technické analýzy při tvorbě obchodních systémů - Myslivec, Oldřich; Veselá, Jitka; Průcha, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato diplomová práce je zaměřena na technickou analýzu a její využití při navrhování, testování a provozování obchodních systémů. Cílem práce je ověřit, zda při použití široce dostupných metod může obchodník navrhnout a užívat obchodní systém, který bude na trhu ziskový. První část diplomové práce je věnována chartrové analýze a popisu svícových grafů včetně jejich úspěšnosti na základě praktických zkušeností, dále pak rozboru nejčastěji používaných metod založených na klouzavých průměrech. Druhá kapitola popisuje základní vývojové fáze obchodního systému a třetí kapitola navazuje praktickou aplikací teoretických předpokladů do praxe tj. vytvoření ziskového obchodního systému.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses