Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Havlíková, Žaneta; Karásková, Hana; Vítek, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je charakterizovat zvolenou firmu, analyzovat uplatňování jednotlivých nástrojů marketingového mixu, to znamená produktu, ceny, distribučních cest a marketingové komunikace. Dalším cílem práce jsou návrhy na opatření. K nim budou nápomocné dotazníky, vytvořené autorkou, zkoumající uplatňování nástrojů marketingového mixu u samotných zákazníků.
Vedoucí práce: Hana Karásková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketingový výzkum; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing research; communication in marketing; bachelor's theses