Analýza nástrojů marketingového mixu v hotelu Vivaldi - Brychta, Jan; Karásková, Hana; Škarková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této práce je rozbor jednotlivých uplatňovaných nástrojů marketingového mixu hotelu Vivaldi. Zhodnocení vhodnosti jejich použití. Uvést návrhová opatření a případně možný způsob jejich řešení.
Vedoucí práce: Hana Karásková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; distribuce zboží; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; distribution of goods; advertising; bachelor's theses