Motivace zaměstnanců k výkonu a jejich stabilizace v organizaci - Knopp, Daniel; Kleibl, Jiří; Dvořáková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá oblastí managementu lidských zdrojů, konkrétně se zaměřuje na motivaci a stabilizaci zaměstnanců v organizaci poskytující rychlé občerstvení. Teoretická část práce uvedené pojmy vysvětluje, dále popisuje jednotlivé motivační koncepce, pracovní motivaci, nežádoucí motivaci, motivační systém ve společnosti a pracovní spokojenost. Praktická část představuje situaci konkrétní společnosti působící na českém pracovním trhu. V rámci zkoumání stavu, ve kterém se firma nachází, je analyzován její motivační systém, způsob pracovního hodnocení a systém interních norem. Na základě výsledků hodnocení je předložen návrh zlepšení ve zkoumaných oblastech. Vzešlá doporučení lze aplikovat ve společnostech působících ve stejné oblasti.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses