Analýza marketingové strategie směnárenské společnosti - Hladík, Miroslav; Štědroň, Bohumír, 1948-; Kozler, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou směnáren v centru Prahy. Autor definuje typy společností, stejně jako typy jejich zákazníků. Na příkladech několika konkrétních směnáren analyzuje jejich marketingové chování v minulosti, současnosti a možné budoucnosti. Rozebírá strategie společností v oblasti získávání klientů a propagace svých produktů. Autor také poukazuje na některé nekalé praktiky směnáren a možné řešení i v rámci změny legislativy.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses