Outplacement - Hanzlík, Jan; Stříteský, Marek; Plachá, Stanislava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této diplomové práce bylo představit outplacement jako jeden z nástrojů, který dokáže pomoci společnostem v době, kdy musí propouštět své zaměstnance a akcentovat jeho nejdůležitější výhody. Na základě těchto poznatků zhodnotit a zanalyzovat outplacementový program pomocí empirického výzkumu a porovnat ho s obdobným outplacementovým programem v jiné společnosti. U empirického výzkumu byly použity metody dotazníkového šetření mezi bývalými zaměstnanci. Takto získaná data byla využita k podrobné analýze a optimalizaci outplacementového programu pomocí doporučení, která měla za cíl stát se podmětem pro případné budoucí projekty.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; outplacement; diplomové práce; outplacement services; master's theses