Daňové a účetní hledisko dlouhodobého majetku firmy SC Metal, s.r.o. - Pavlišová, Veronika (2008)
Členění dlouhodobého majetku, způsoby pořízení dlouhodobého majetku, oceňování dlouhodobého majetku, evidence dl. majetku, reprodukce dl. majetku, rozbor daňového a účetního hlediska.