Zhodnocení propagace Zlínského kraje v cestovním ruchu - Kabourková, Pavla (2009)
Práce charakterizuje Zlínský kraj a popisuje jeho marketingovou komunikaci v oblasti cestovního ruchu od vzniku kraje v roce 2001. Celý vývoj propagace je následně zhodnocen a jsou nabídnuty návrhy na její vylepšení. Součástí práce je vyhodnocení nejnavštěvovanějších památek a zhodnocení jejich propagačních aktivit. Poslední část práce představuje vlastní výzkum, jehož cílem bylo oslovit subjekty aktivně působící v cestovním ruchu a zjistit jejich postoje a povědomí o propagaci kraje.