Zhodnocení propagace Zlínského kraje v cestovním ruchu - Kabourková, Pavla; Valentová, Jana; Kapusta, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce charakterizuje Zlínský kraj a popisuje jeho marketingovou komunikaci v oblasti cestovního ruchu od vzniku kraje v roce 2001. Celý vývoj propagace je následně zhodnocen a jsou nabídnuty návrhy na její vylepšení. Součástí práce je vyhodnocení nejnavštěvovanějších památek a zhodnocení jejich propagačních aktivit. Poslední část práce představuje vlastní výzkum, jehož cílem bylo oslovit subjekty aktivně působící v cestovním ruchu a zjistit jejich postoje a povědomí o propagaci kraje.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingová komunikace; cestovní ruch; diplomové práce; communication in marketing; tourism; master's theses