Rozvoj cestovního ruchu v chráněných oblastech - Švarcová, Alice; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Smyslem práce je anylýza budoucího rozvoje cestovního ruchu v Krkonošském národním parku. Hory jsou neustálým dějištěm konfliktů mezi ochránci přírody a zastánci rozvoje cestovního ruchu na horách. Turistický region Krkonoše je tradiční turistická destinace a má velký poteniál do budoucnosti avšak k rozvoji je třeba přistupovat s ohledem na ochranu zranitelné krkonošské přírody. Východiskem je tedy přístup na principu trvale udržitelného rozvoje cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses