Podnikatelský plán Sportovní akademie - Hrbková, Eva; Srpová, Jitka, 1957-; Skopal, Pavel, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce bylo sestavit podnikatelský plán za účelem založení Sportovní tenisové akademie, posoudit reálnost tohoto projektu podnikatelského záměru a zjistit, zda bude projekt výnosný. Nejdůležitější součásti podnikatelského plánu jsou představení firmy a jejich činností, celková analýza trhu (PEST analýza makrookolí, analýza mikrookolí), zvolené způsoby propagace, podrobný finanční plán na dva roky (reálná a pesimistická varianta) a identifikace a hodnocení rizik. Výsledkem práce je potvrzení reálnosti a výnosnosti podnikatelského projektu a rozhodnutí podnikatelský záměr realizovat.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; tenis; diplomové práce; tennis; master's theses