Komerční banka jako předmět regulace ČNB - Kovář, Petr; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou bankovní regulace a dohledu v českém bankovním sektoru z pohledu komerční banky. Jednotlivé kapitoly práce poukazují na hlavní "pilíře" a oblasti bankovní regulace. V první kapitole je věnována pozornost významu a funkci kapitálové přiměřenosti, v druhé části nahlížím na likviditu banky, v třetí kapitole se věnuji informační povinnosti bank a v závěrečné kapitole se snažím shrnout a popsat závěry plynoucí ze zprávy J. de Larosiéra.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses