Strategická analýza energetické skupiny E.ON Czech - Kučera, Petr; Dvořák, Jiří; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Strategická analýza skupiny a její praktická aplikace, externí a interní analýza a strategie.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses