ANALÝZA VLIVU DOTACÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE NA EFEKTIVNOST KONKRÉTNÍCH VYBRANÝCH PROJEKTŮ - Šouláková, Marie (2009)
Diplomová práce se zabývá dotacemi na obnovitelné zdroje energie. Srovnává možnosti podpor OZE a řeší zda je nutná další podpora nad rámec zákona 180/2005 Sb. Závěr práce řeší tuto otázku na příkladu 3 druhů OZE, za použití dvou ekonomických kritérií a to čisté současné hodnoty a vnitřního výnosového procenta.