ANALÝZA VLIVU DOTACÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE NA EFEKTIVNOST KONKRÉTNÍCH VYBRANÝCH PROJEKTŮ - Šouláková, Marie; Geuss, Erik, 1963-; Knápek, Jaroslav, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá dotacemi na obnovitelné zdroje energie. Srovnává možnosti podpor OZE a řeší zda je nutná další podpora nad rámec zákona 180/2005 Sb. Závěr práce řeší tuto otázku na příkladu 3 druhů OZE, za použití dvou ekonomických kritérií a to čisté současné hodnoty a vnitřního výnosového procenta.
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonomika a správa životního prostředí [obor dipl. práce]; dotace; diplomové práce; subsidies; master's theses