Dlouhodobý hmotný majetek z pohledu ČÚS a IAS/IFRS - Knotková, Michaela; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce na téma "Dlouhodobý hmotný majetek z pohledu ČÚS a IAS/IFRS" se zabývá problematikou dlouhodobého hmotného majetku z hlediska dvou právních úprav. Obsahuje teoretický výklad v oblastech vymezení, ocenění, odepisování a technické zhodnocení. V další části je provedena komparace obou právních úprav. Závěr je věnován praktické aplikaci přecenění aktiv na fair value.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses