Možnosti a nástroje krizového managementu podniku při zvládání přírodních krizí - Bosáková, Renáta (2009)
Předložená práce analyzuje disponibilní nástroje krizového managementu podniku pro zvládání krizí způsobených přírodními hrozbami a zvažuje možnosti využití těchto metod. Na základě provedené analýzy následně v praktické části využívá vhodné metody a nástroje při hledání hrozeb a rizik podniku a navrhuje optimální strukturu krizového plánu.