Controlling, cíle a funkce v podniku - Mašek, Martin; Heřman, Jan; Kirchner, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se věnuje problematice controllingu v konkrétním podniku. První část se věnuje teoretické stránce - vymezení pojmu controlling, popisuje ho z pohledu strategického a operativního a charakteizuje jednotlivé činnosti v podniku. V druhé části je nejprve zmíněna charakteristika konkrétního podniku, v další fázi se praktická část zabývá významem použitím controllingu v dané firmě. Hlavním cílem práce bylo zjištění smyslupnosti a využití controllingu v daném podniku.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; controlling; plánování; diplomové práce; controlling; planning; master's theses