Webová služba pro syndikaci webových zdrojů - Žižka, Petr (2008)
Práce je primarně zaměřena na webové služby a jejich aplikace. Sekundárně se věnuje syndikaci webových zdrojů a publikování/zpracování informací na internetu obecně. Součástí práce je teoretický popis principu webových služeb, praktická ukázka a popis možného další využití. Práce obsahuje také konkrétní ukázku celého konceptu formou případové studie. Všechny použité zdrojové kódy jsou k dispozici na přiloženém CD.