Webová aplikace v ASP.NET 3.5 - Sportovní deník - Drábik, Dušan (2009)
Sportovní deník iSport je unikátní webová aplikace, která umožňuje vedení tréninkového deníku pro profesionální a poloprofesionální uživatele. Funkcemi a uživatelsky přátelským ovládáním může vyhovovat i rekreačním sportovcům. V aplikaci je možné zaznamenávat nejen sportovní výkony, ale i zlepšení osobních tělesných atributů. iSport využívá nejnovější verzi rozhraní společnosti Microsoft -- ASP.NET 3.5 SP1. Při psaní aplikace byly využity technologie LINQ to SQL, DynamicData, AJAX, Microsoft SQL Server 2008, ASP.NET Master Pages a ASP.NET Themes. Práce obsahuje krátký úvod o vedení sportovního deníku, stručnou uživatelskou příručku aplikace iSport a popis technologií, které byly při zpracovávání projektu použity.