Webová aplikace v ASP.NET 3.5 - Sportovní deník - Drábik, Dušan; Skoupý, Radek; Oliva, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Sportovní deník iSport je unikátní webová aplikace, která umožňuje vedení tréninkového deníku pro profesionální a poloprofesionální uživatele. Funkcemi a uživatelsky přátelským ovládáním může vyhovovat i rekreačním sportovcům. V aplikaci je možné zaznamenávat nejen sportovní výkony, ale i zlepšení osobních tělesných atributů. iSport využívá nejnovější verzi rozhraní společnosti Microsoft -- ASP.NET 3.5 SP1. Při psaní aplikace byly využity technologie LINQ to SQL, DynamicData, AJAX, Microsoft SQL Server 2008, ASP.NET Master Pages a ASP.NET Themes. Práce obsahuje krátký úvod o vedení sportovního deníku, stručnou uživatelskou příručku aplikace iSport a popis technologií, které byly při zpracovávání projektu použity.
Vedoucí práce: Radek Skoupý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses