Posuzování vlivů na životní prostředí záměru Administrativní objekt Pankrác - Mikeš, Zdeněk (2009)
Tato bakalářská práce popisuje proces posuzování vlivů na životní prostředí dle platné legislativy na konkrétním investičním záměru z praxe. Dále je popsán postup pro vypracování SWOT analýzy a je demonstrována efektivnost posuzování vlivů na životní prostředí jakožto nástroje ochrany životního prostředí. Nakonec této práce je provedena SWOT analýza výše uvedeného investičního záměru a to ze společenského hlediska a z pohledu investora.