Posuzování vlivů na životní prostředí záměru Administrativní objekt Pankrác - Mikeš, Zdeněk; Hadrabová, Alena; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce popisuje proces posuzování vlivů na životní prostředí dle platné legislativy na konkrétním investičním záměru z praxe. Dále je popsán postup pro vypracování SWOT analýzy a je demonstrována efektivnost posuzování vlivů na životní prostředí jakožto nástroje ochrany životního prostředí. Nakonec této práce je provedena SWOT analýza výše uvedeného investičního záměru a to ze společenského hlediska a z pohledu investora.
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: aplikovaná environmentální ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses