Analýza možnosti sjednocení mechanismů výběru spotřebních a ekologických daní - Jochová, Magdalena; Svátková, Slavomíra, 1957-; Eisenwort, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Spotřební a ekologické daně
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; daně; bakalářské práce; taxation; bachelor's theses