Prezentační materiály vzdělávací instituce - Lišková, Martina; Kincl, Tomáš, 1979-; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce analyzuje současné požadavky kladené na moderní prezentační materiály vzdělávací instituce (vysoké školy/fakulty). Tyto požadavky budou specifikovány s ohledem na cílovou skupinu uchazečů o studium. Analýza bude zohledňovat hlavní aspekty dané problematiky (formální, obsahové, případně další). Součástí práce bude rešerše současného stavu dostupných podkladů v oblasti ekonomicko-manažerského vzdělání. Výsledkem práce budou doporučení pro vytvoření návrhů prezentačních materiálů vzdělávací instituce.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: vizuální komunikace; firemní prezentace; grafický design; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; visual communication; company presentation; graphic design; bachelor's theses