Optimalizace distribučních sítí s využitím metody De Novo - Novotná, Tereza (2009)
Práce představuje teoretický přístup k modelování dodavatelských řetězců. Dodavatelský řetězec je zobrazen distribuční sítí, která je převedena na model lineárního programování a následně optimalizována. K optimalizaci distribuční sítě je použita i metoda De Novo. Celou prací se prolíná ilustratitvní příklad, který umožňuje srovnání výsledků.