Optimalizace distribučních sítí s využitím metody De Novo - Novotná, Tereza; Fiala, Petr, 1949-; Kuncová, Martina, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce představuje teoretický přístup k modelování dodavatelských řetězců. Dodavatelský řetězec je zobrazen distribuční sítí, která je převedena na model lineárního programování a následně optimalizována. K optimalizaci distribuční sítě je použita i metoda De Novo. Celou prací se prolíná ilustratitvní příklad, který umožňuje srovnání výsledků.
Vedoucí práce: Petr Fiala
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses