Možnosti financování společnosti - Dolášová, Eva; Dvořák, Jiří; Tomancová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této práce je prezentace nejčastěji používaných druhů financování, nástrojů rozhodování banky o poskytnutí bankovního úvěru a následné vypracování kompletní finanční a nefinanční analýzy společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. směřující k rozhodnutí banky o poskytnutí bankovního úvěru společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovní úvěry; rozhodování; finanční management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; bank loans; decision making; financial management; master's theses