Finanční poradenství-činnost firmy OVB Allfinnaz, a.s. - Švecová, Petra; Votava, Libor; Tlačbaba, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je představit, popsat a vysvětlit význam finančního poradenství, na jakých principech je založeno a jak funguje. Dále představit společnost OVB Allfinanz a. s. a ukázat na praktických příkladech její práci. Práce se bude také zabývat otázkou, jak souvisí finanční krize s poptávkou po poradenských službách, zhodnotit zda tento vliv je spíše pozitivní či negativní.
Vedoucí práce: Libor Votava
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finanční trhy; finanční analýza; finanční krize; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial market; financial analysis; financial crises; bachelor's theses