Personální marketing bankovní instituce v období očekávané recese - Dudová, Štěpánka; Kleibl, Jiří; Mercelová, Katarina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce zachycuje problematiku personálního marketingu (tj. budování zaměstnavatelské značky a proces získávání zaměstnanců) ve vybrané bankovní instituci v období očekávané recese. Práce zahrnuje jednak marketingovou stránku personálního marketingu a popis procesu získávání zaměstnanců, tak popis hlavních důsledků recese na trh práce v České republice včetně vlivu na procesy získávání zaměstnanců. Po popisu vybrané organizace následuje analýza činností, personálního marketingu, jejich zhodnocení a návrhy na opatření k nápravě zjištěných chyb. Východiskem analýzy podnikových činností je studium odborné literatury, periodik a vybraných článků,stejně jako podniková školení a interní dokumenty.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketing; diplomové práce; marketing; master's theses