Oceňování podniku v nestabilním prostředí - Stach, Martin (2007)
Diplomová práce představuje ucelený popis problematiky oceňování podniku v nestabilním prostředí. Daná problematika je následně aplikována na firmu Novolipetsk Steel, která je 4. největším ruským výrobcem oceli.