Oceňování podniku v nestabilním prostředí - Stach, Martin; Scholleová, Hana, 1964-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce představuje ucelený popis problematiky oceňování podniku v nestabilním prostředí. Daná problematika je následně aplikována na firmu Novolipetsk Steel, která je 4. největším ruským výrobcem oceli.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Rusko; diplomové práce; Russia; master's theses