Biometrické technologie a možnosti jejich nasazení - Jurica, Martin; Doucek, Petr, 1960-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Hlavním cílem této práce je, na základě sumarizace všech informací o současných biometrických systémech, které jsou relevantní pro jejich vzájemné porovnání, sestavit univerzální metodiku, kterou by bylo možno použít ke klasifikaci těchto technologií a zároveň k výběru nejvhodnější biometriky pro nasazení v libovolném prostředí. Vytvořená metodologie bude následně použita na dvou příkladech z reálného světa ? analýzu stávajícího systému pracujícího na základě ID karet v malé společnosti a následně na konceptu nasazení těchto technologií na VŠE Praha, jakožto náhrady současného systému čipových karet. Část práce také tvoří příklady výběru dle této metodiky pro modelové provozy.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; biometrika; bakalářské práce; biometry; bachelor's theses