Vliv fosilních paliv na ekonomiku Ruské Federace - Nikitine, Mikhail; Bič, Josef; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Prace popisuje vliv exportu fosilních paliv na ekonomoku Ruské federace, zkouma vliv na rozpočtovou politiku, zbrojeni, mezinarodní vztahy. Prace zkouma možně směry vyvoje ruské ekonomiky a miry ovlivnenosti exportem ropy a plynu.
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses