Srovnání finanční výkonnosti významných výrobců nealkoholických nápojů v ČR - Fischer, René (2007)
Mezipodnikové srovnání významných výrobců nealkoholických nápojů v ČR - Coca-Cola Beverages Česká republika s.r.o., Karlovarské minerální vody a.s., Kofola a.s., GENERAL BOTTLERS CR s.r.o. Finanční výkonnost je porovnána na základě dodržování bilančních pravidel, poměrových ukazatelů a bonitních modelů. Srovnání je doplněno o situaci v odvětví, Spider analýzu a DuPontův rozklad.