Srovnání finanční výkonnosti významných výrobců nealkoholických nápojů v ČR - Fischer, René; Kislingerová, Eva, 1950-; Kadlec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Mezipodnikové srovnání významných výrobců nealkoholických nápojů v ČR - Coca-Cola Beverages Česká republika s.r.o., Karlovarské minerální vody a.s., Kofola a.s., GENERAL BOTTLERS CR s.r.o. Finanční výkonnost je porovnána na základě dodržování bilančních pravidel, poměrových ukazatelů a bonitních modelů. Srovnání je doplněno o situaci v odvětví, Spider analýzu a DuPontův rozklad.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses