Finanční analýza společnosti Sitronics TS, Czech Republic a.s. - Brabec, Jan (2008)
Diplomová práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti působící v telekomunikačním odvětví. Byla provedena analýza účetních výkazů a poměrových ukazatelů, s ohledem na to byla popsána činnost společnosti a vliv spojenectví s ruským holdingem. Byla zhodnocena finanční situace a silné a slabé stránky společnosti. Uvedena je také swot analýza, cíle a strategie a jejich splnění.