Finanční analýza společnosti Sitronics TS, Czech Republic a.s. - Brabec, Jan; Valach, Josef, 1933-2025; Oceláková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti působící v telekomunikačním odvětví. Byla provedena analýza účetních výkazů a poměrových ukazatelů, s ohledem na to byla popsána činnost společnosti a vliv spojenectví s ruským holdingem. Byla zhodnocena finanční situace a silné a slabé stránky společnosti. Uvedena je také swot analýza, cíle a strategie a jejich splnění.
Vedoucí práce: Josef Valach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; telekomunikace; diplomové práce; financial analysis; telecommunication; master's theses