Financování spotřeby úvěrem - Bouček, Karel; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá analýzou úvěrového systému České republiky. Do podrobna rozvádí jednotlivé typy a varianty úvěrů, se kterými pracuje v praktické části. Využitím myšlenky Maslowovy hierarchické pyramidy potřeb hledá cesty objasnění motivů spotřebitelů nakupovat úvěrové produkty. Stanovuje cenu života v dluhu. Doporučuje efektivní hladinu zadluženosti i spotřeby.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; zadluženost; úvěry; bakalářské práce; debt; credit; bachelor's theses