LDC Oceánie a problémy jejich ekonomického rozvoje - Pašková, Karolína (2009)
První kapitola obecně charakterizuje LDC a stručně popisuje jednotlivé LDC Oceánie. Druhá kapitola obsahuje nejpříznačnější ekonomické problémy pro LDC Oceánie, třetí část se věnuje vlivu a dopadům globálních problémů na tyto země.