LDC Oceánie a problémy jejich ekonomického rozvoje - Pašková, Karolína; Adamcová, Lenka; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
První kapitola obecně charakterizuje LDC a stručně popisuje jednotlivé LDC Oceánie. Druhá kapitola obsahuje nejpříznačnější ekonomické problémy pro LDC Oceánie, třetí část se věnuje vlivu a dopadům globálních problémů na tyto země.
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Oceánie (souostroví); bakalářské práce; Oceania Archipelago; bachelor's theses