Dostupnost a použitelnost dat v daňové politice a veřejných financích - Kleiner, Tomáš (2009)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu dostupnosti a použitelnosti dat v oblastech daňové politiky a veřejných financí. Výstupem práce je seznam hlavních zdrojů informací a to jak na úrovni národní, tak na úrovni mezinárodní. Databáze, případně zpravodajské aplikace, jsou podrobeny analýze z pohledu běžného uživatele. Výstupem práce je analýza zdrojů informací, která má čtenáři poskytnout předběžné informace ještě před jejich návštěvou a pomoci mu s volbou vhodného zdroje pro čerpání dat.