Dostupnost a použitelnost dat v daňové politice a veřejných financích - Kleiner, Tomáš; Klazar, Stanislav, 1974-; Nachtigalová, Marika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu dostupnosti a použitelnosti dat v oblastech daňové politiky a veřejných financí. Výstupem práce je seznam hlavních zdrojů informací a to jak na úrovni národní, tak na úrovni mezinárodní. Databáze, případně zpravodajské aplikace, jsou podrobeny analýze z pohledu běžného uživatele. Výstupem práce je analýza zdrojů informací, která má čtenáři poskytnout předběžné informace ještě před jejich návštěvou a pomoci mu s volbou vhodného zdroje pro čerpání dat.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; daně; veřejné finance; data; bakalářské práce; taxation; public finance; data; bachelor's theses