Strategické řízení firmy Magneton a. s. - Tůmová, Miluše (2007)
Charakteristika procesu strategického řízení ve firmě Magneton a. s., tvorba strategie pro tuto firmu. Popsání procesu vyhledávání potenciálních zákazníků výrobní firmy.