Problematika zadávání veřejných zakázek - Kovařovicová, Eva (2007)
Teoretická část této práce se zabývá vývojem legislativy v oblasti veřejných zakázek, dále pak popisuje průběh procesu zadávání veřejné zakázky. Praktická část nastiňuje nejčastější problémy, se kterými se lze v této oblasti setkat, zejména chyby a opomenutí zadavatelů a uchazečů o zakázku nebo korupci ve veřejných zakázkách. Práce také stručně charakterizuje metody pro výběr nabídek.