Problematika zadávání veřejných zakázek - Kovařovicová, Eva; Štěpánek, Petr; Reiser, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Teoretická část této práce se zabývá vývojem legislativy v oblasti veřejných zakázek, dále pak popisuje průběh procesu zadávání veřejné zakázky. Praktická část nastiňuje nejčastější problémy, se kterými se lze v této oblasti setkat, zejména chyby a opomenutí zadavatelů a uchazečů o zakázku nebo korupci ve veřejných zakázkách. Práce také stručně charakterizuje metody pro výběr nabídek.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; korupce; diplomové práce; corrupt practices; master's theses